A1 Kárpitos Kft.

Budapesten és vonzáskörzetében
+36 20 / 773-8672

Bőrbútor javítás

Lehet szó magyar, német, olasz esetleg mostanában már megjelent kínai bőrbútorról, készséggel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére.

Bőrbútoroknál fontos a személyes helyszíni felmérés, hiszen minden tábla bőr más és más, két egyforma nem létezik. Ez a hordókban történő színezés miatt alakul így, mivel nem mindegyik tábla bőr szívja be ugyanolyan mértékben a festéket és ebből adódóan árnyalatnyi eltérések lehetségesek. A használat során is a bőrt különböző hatások érhetik (napfény, dörzsölés, horzsolások, csuszatolás vagy valamilyen tisztítás, bőrápoló kezelés), melyek nagymértékben befolyásolják a bőr színét, fényességét és erezetét.

Cégünk a hibás kiszakadt, szétfoszlott, kirepedezett, színét ledobott bőrelemek javítását részleges cserével végzi. Semmilyenfajta bőrfestést nem preferálunk, hiszen a búrbútorok akár részleges, akár teljes körű kárpitozásánál is elsősorban a tartósságot tartjuk szem előtt. Részleges javításnál fontos, hogy ahhoz a bőr elemhez keressük meg a megfelelő színárnyalatot, ahol a régi bőr találkozik az új bőrrel, hiszen ott lesz a legszembetűnőbb az esetleges színbeli eltérés.

Vannak esetek, jellemzően kivehető párnázatú, úgy nevezett holland bútoroknál, amikor csak az ülőpárázat vagy a karfa szivacsozásának cseréjére van szükség. Természetesen az ilyen jellegű munkákat is el tudjuk vállalni. Továbbá kanapék kiült, kigödrösödött és összeesett ülőrészének szivacs cseréjét is. Esetenként jóval keményebb és jobb minőségű szivacs használatát javasoljuk a besüppedés ellen. Bőr sarokgarnitúráknál legtöbbször egy bizonyos helyet kedvelnek a bútoron, az ilyen esetekben célszerűbb nagyobb sűrűségű szivacsot alkalmazni a nagyobb igénybevétel végett.

Rugós felületek esetében síkrúgók, farugók pótlását, Bonell rugók cseréjét is elvégezzük.

Kérje egyszeri díjmentes kiszállásunkat, szaktanácsadásunkat!

A1 Kárpitos Kft. © 2012

Partnerek:
A1 Kárpitos.hu, hevero-javitas.hu, franciaagy-javitas.hu, ulogarnitura-javitas.hu, butor-karpitozas.hu, butor-felujitas.hu, rainbowtrendshop.com